Mer rymdkunskap i skolan

Fortbildning för lärare med ESA

Det görs hela tiden nya upptäckter om rymden och vi lär oss allt mer om allt som rör den och vår egen planet. Man kan helt enkelt inte få nog av kunskap om rymden =)

Är du lärare eller tycker du att din lärare borde bli bättre på rymd? Då är ESA:s sommarworkshop för gymnasielärare perfekt. Kursen hålls den 10-13 juli på European Space Research and Technology Centre (ESTEC) i Noordwijk, Nederländerna. Vi har tipsat om det här förr, men upprepning är som känt kunskapens moder =)


Under kursen kommer lärarna att ges innovativa och inspirerande verktyg för att kunna engagera sina elever kring rymden. Förutom att lärarna får nätverka med kollegor från hela Europa kommer de självklart att få nya färdigheter som kommer att förbättra deras undervisningsmetoder. Mer rymdkunskap i skolan helt enkelt.

Så om du är lärare, ansök till utbildningen eller om du är elev, tipsa din lärare. Ansökan ska senast vara inne den 4 juni.
 

Kategorier: 

Etiketter: 

snsb-logo

På Rymdkanalen kan alla rymdintresserade följa svenska och internationella nyheter och händelser inom rymdvärlden. Rymdkanalen ägs och drivs av Rymdstyrelsen.